01 de maig 2008

Pel dret a la llibertat d'expressió, llibertat Franki !


L'Audiència Provincial de Barcelona ha confirmat la sentència del jutge Enrique Rovira del Canto, un ex-jutge militar, que va condemnar Francesc Argemí, un terrassenc conegut com a Franki, a 2 anys i 7 mesos de presó, pels fets ocorreguts durant la Festa Major de Terrassa de l'any 2002.

Se l'acusa d'ultratges a Espanya i tot i que no han sortit proves per demostrar-ho, també se l'acusa d'atemptar contra els agents de l'autoritat i produir desordres públics. Per tant, es creu que la motivació que el porta a presó, és únicament l'ultratge a la bandera Espanyola, que recordem segons el nou codi penal, ningú pot ser empresonat per aquest delicte, tot i que sí és delicte que implica multa.

Davant aquest fet, és evident que, el contenciós Catalunya-Espanya persisteix i continua a l'ordre del dia, i ens demostra una vegada més que, sigui quin sigui el color que governa l'Estat Espanyol, aquest continua imposant la "indissoluble unitat de la nació espanyola, pàtria comuna i indivisible de tots els espanyols..." (art.2 Constitució Espanyola)


2 comentaris:

damiaboy ha dit...

diferents companys de'n Franky continuen fent accions de tot tipus per aconseguir mantenir l'interés en la llibertat de'n Franky, però caldria una posició de gent més influents per obtenir una ràpida llibertat.


la lluita ha de continuar

Anònim ha dit...

Sí, sembla extrany que a Catalunya hi governi gent d'esquerres, i en Saura s'hi va ben lluir amb la detenció no gens clara del pobre Franki.
Llibertat Franki !!!